De 7 tegn på at

Alle kan trænge

til at ligge på BRIKzen:

1. Du kan ikke huske, hvornår du sidst fik massage, - du har måske endda aldrig fået det.

Massage fungerer bedst, hvis det foregår regelmæssigt.
Jeg anbefaler altid, at man starter op med at få arbejdet kroppen i bund over ca 5 gange, fordelt således:

Efter første behandling går der 1 uge før næste behandling. Derefter 2 uger til den tredje, 3 uger til den fjerde, 4 uger til den femte. Derefter anbefaler jeg massage 1 gang om måneden, men det kan både væe oftere eller sjældnere.

2. Du er meget aktiv / hårdt fysisk arbejde eller træning.

Når du bruger/udfordrer din krop fysisk, bør du behandle dine muskler med respekt. Det kan en omgang massage hjælpe med til. Det lindrer muskelspændinger, hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra musklerne (især mælkesyre), og forbedrer blodcirkulationen samt en masse andre gode ting for din krop.

 

3. Du har ondt i ryggen, nakken, hoften eller skulderen

Smerte er kroppens måde at fortælle, at noget er galt. Jo mere travlt vi får, jo mere er vi tilbøjelige til at ignorere vores krops signaler, og jo længere vi overhører smerten og prøver at arbejde den væk, jo større er risikoen for en stor skade.

4. Du har ofte hovedpine

Når musklerne omkring dine skuldre, ryg og nakke begynder at stramme op,vil du begynde at få spændingshovedpine. Regelmæssig massage kan lindre disse spændinger og fremme en god kropsholdning.

 

5. Du føler dig hæmmet i dine bevægelser

Måske kan du ikke dreje hovedet/halsen så meget, som du engang kunne. Måske kan du ikke løfte armen hele vejen op over hovedet, eller du kan ikke nå dine tæer. Uanset din muskuløse restriktion kan massage hjælpe på dette. P.S. du bliver ikke 18 år igen men...

 

6. Du kan ikke få en ordentlig nattesøvn.

Det er vigtigt for kroppen og helbredet med en god søvn. Det er under vores søvn, at vores krop samler kræfter til en ny dag. En afspændt krop falder lettere til ro og sover bedre igennem.

 

7. Du føler dig stresset.

Arbejde, børn, bolig og økonomi, - der er nok at se til, og der bliver ikke mindre
Massage øger niveauet af endorfiner og hjælper til med at falde til ro.

Kan du genkende et af disse 7 tegn?

Så ring og book en tid
allerede nu!

Fordi! Alle kan trænge til at ligge på BRIKzen.dk
om det er massage, akupunktur eller zoneterapi.
Logo_video.png