Brikzen 38 - 435A8416_edited.jpg

Takker for de fine ord

Et udpluk af anmeldelser fra BRIKzen.dk på Facebook

klik på ikonet og læs mange flere og kom gerne med din egen 

genvej til anmeldelser BRIKzen på Facebook

Super og meget proff...

Stig Henning Overkær

Helt perfekt, han ved præcis hvor han, skal trykke, så det stadig føles godt, og så går man derfra med en følelse af at man gerne vil komme igen

Rikke Bøhnke

Michael er en meget venlig og imødekommende massør. Lytter til ens problemstilling og give en fantastisk massage. Hvis du vil være god ved dig selv, burde du få noget massage og jeg kan varmt anbefale at få det Hos Brikzen.

 

5 stjerner

Laila Remdrup

Efter kun en ½ times gratis behandling kan jeg stærkt anbefale Michaels behandling med effektiv massage stræk og nåle til at løsne op for spændingerne. 

Michael Hansen

Jeg fik stillet diagnosen frossen skulder og fik at vide af både læge og fysio, at jeg skulle holde min skulder i ro - uden yderligere anbefalinger i forhold til genoptræning osv. Efter ca et halv års tid, hvor mine muskler omkring den frosne skulder selvfølgelig blev svagere og svagere, gik jeg til BRIKzen for at spørge, hvad Michael mente om situationen. Og det er jeg MEGET SUPER GLAD for at jeg gjorde! Michael lever efter devisen: "Use it, or loose it". Jeg er så taknemmelig for at Michael over 5 behandlinger fik løsnet op i skulder leddet, fik givet mig nogle gode øvelser og pointeret, hvor vigtig genoptræning er. Tusind tak Michael for fantastisk resultat, god behandling og ikke mindst gode grin. De bedste hilsner, Michala

 

Fantastisk resultat, Gratis konsultation, Professionelle massøser

Michala Techau

Fantastisk oplevelse. Øm bagefter - men på den gode måde. Og klart større bevægelighed i “stellet” efter blot én behandling. Glæder mig til at fortsætte forløbet.

Susan Seloy

Kan varmt anbefale Brikzen! Rigtig god til at få fat i de ømme steder, og rigtig god service

Christina E. Andersen

BRIKzen.dk logo
Fordi! Alle kan trænge til at ligge på BRIKzen.dk
om det er massage, akupunktur eller zoneterapi.